Moro med kongler

I helga fant vi frem en pose med kongler, som Amalie hadde plukket i barnehagen tidligere i høst, og fant ut at vi hadde lyst til å male dem i forskjellige farger. Konglene var ikke spesielt pene i sin naturlige drakt, noen var til og med halvspist, men med litt maling på så ble de riktig så sjarmerende. Faktisk ble de mye finere enn jeg hadde trodd, så disse skal vi spare på og bruke som bordpynt i Amalies bursdag som er om litt. Hun elsker farger, så det vil passe bra!

DSC_0565.JPGDSC_0574.JPGDSC_0559.JPG

Ofte er det lite som skal til for å lage noe fint. I tillegg til alle konglene har Amalie malt både steiner og kvister som hun skal ha med seg ut i sandkassa si. Hun synes det er kjempestas, og spør hver dag nå om vi kan male flere konger. Godt vi har en hel haug som ligger til tørk! ;)

DSC_0582.JPG

Advertisements

One thought on “Moro med kongler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s