Christian 4 måneder

I dag er Christiangutten min 4 måneder! Som vanlig har tiden gått helt usannsynlig fort, og jeg kan ikke skjønne hvor den lille, nyfødte gutten min har blitt av. Nå er han blitt så stor!

Han er en skikkelig glad og god gutt, som smiler til alle han ser, og latteren sitter løst. Han er fremdeles like rolig og avslappet som han har vært helt siden han ble født, noe han må ha fått fra pappaen sin ;) Han sover godt, selv om lurene på dagen er mye kortere enn de var tidligere. Da sov han gjerne 3-4 timer, mens nå varer lurene stort sett 30-40 minutter. Men han er lett å legge og han sovner fint selv. Han liker ikke å sove i vognen inne lenger, nå vil han helst ligge i grinda i stuen eller ut og trille i vogna. Ting forandrer seg hele tiden.

DSC_0124

Han spiser godt og vi koser oss veldig med ammingen, men nå gleder jeg meg til å begynne med litt fast føde snart. Jeg har ikke helt bestemt meg for når, men vi kommer til å vente litt til. Planen er å lage alt fra bunnen av denne gangen også, det er noe jeg koser meg veldig med. Jeg har så vidt begynt å planlegge litt rundt de første måltidene, men det kan dere høre mer om når det nærmer seg.

Den lille kroppen hans blir sterkere hele tiden, og han kan ligge en god stund på magen uten å bli sliten nå. Han har også rullet et par ganger fra ryggen til magen. Det er så moro å se hvor fort ting skjer nå, om noen måneder kommer han til å åle seg rundt her i superfart <3

Christians favoritter: å kose seg sammen med storesøster, leke med biteringen
Ikke så gøy: Ligge inne og sove i vogna
Kallenavn: Listian
Lengde og vekt: Det er en stund siden vi var på helsestasjonen sist, så jeg er litt usikker, men tipper han nærmer seg 7 kg og 65 cm. Vi skal på helsestasjonen til onsdag, så da får vi fasiten :)

DSC_0147

_________________________________________________

Har dere en fin kveld? Her ligger vi rett ut og har akkurat sett bøndene i Jakten på Kjærligheten gjøre sine valg. Det var spennende, men det gikk stort sett som jeg trodde det ville ;)

I morgen skal jeg til tannlegen etter å ha hatt litt tannvondt i det siste. Håper virkelig ikke jeg har fått hull! :/ Kryss fingrene for meg!

Advertisements

One thought on “Christian 4 måneder

  1. Å, barnehender er så søøte :)
    Høres veldig gøy ut med den utviklingen han har hatt til nå da! Er så mye mer liv i de, og så gøy å få kontakt. Her har han akkurat begynt med smiling og noe som kanskje kan bli en latter etterhvert :)
    Soving her er faktisk omvendt! I begynnelsen lå han helt fint i sofaen i babyredet eller i lekegrinden. Men nå får vi han bare til å sove lenge i vognen, eller oppå oss, men det siste er jo ikke så praktisk i lengden :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s