Forberedelser til bursdagsfeiring

Nå nærmer det seg 3 årsdag her i huset, og forberedelsene er i gang. Jeg kommer ikke til å styre så mye denne gangen, men litt dill må jo til ;) I dag har jeg handlet litt fint fra Jabadabado. Amalie har dilla på popcorn, så hva passer vel da bedre enn disse fine popcorneskene? Og så det søte cupcakesettet da!

DSC_0020-3.JPG

I morgen skal jeg prøve å få handlet resten, og kanskje noen gaver til frøkna om jeg rekker. Morgendagen kommer til å gå i ett, for vi skal innom både helsestasjonen og barneidretten i løpet av dagen.

Har dere forresten smakt Skappelbrødet? Det er så godt! Vi har fått helt dilla, og har hjemmebakt brød hver dag nå. Oppskriften er så enkelt, og nå kan jeg den utenat også, så da går det enda fortere ;) Jeg har også oppdaget at dette brødet gjør seg utrolig godt til ostesmørbrød, så her ser dere min lunsj nå om dagen. Brødet blir nydelig sprøtt, anbefales!

DSC_0041-0.JPG

Advertisements

6 thoughts on “Forberedelser til bursdagsfeiring

 1. Hvilken dato har hun bursdag? 28.nov her så det nærmer seg med stormskritt her også! Hva skal dere kjøpe til henne? Usikker på hva det blir å kjøpe til snuppeline, hun har jo alt!!! 😛😛

  1. Amalie har 2. november, så det er til søndag alt :o Håper jeg rekker å få ordnet alt ;) Amalie har også fryktelig mye, så i år får hun en praktisk gave fra oss – vinterjakke :) og så skal jeg kjøpe litt smått på Panduro, for hun er så glad i å være kreativ :)

   Tenk at de er 3 år allerede! 💕

   1. Ååå. Så stas!! Vi får se hva hun får fra oss ☺ stas med gave fra Panduro da, kreativitet er morsomt. Ja enn det, 3 år allerede. Tiden flyr i godt selskap 😁

 2. Så flott og søtt det var det du har kjøpt inn. :) Det er kjempekoselig å ordne til bursdagsfeiringer. <3 Her i huset er det først Andreas sin tur, han fyller 5 om ikke mange dagene, og det skal feires med selskap neste helg. Kaisa fyller også snart 3, i desember. Tiden går så fort! De små er så glade i Karsten og Petra, så jeg tror en av gavene til dem blir Løveungen (til Andreas) og Frøken Kanin (til Kaisa). :)
  Fin kveld til deg, Marianne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s