TGIF

Endelig helg! Denne uken har gått i ett, så nå er jeg så glad for at det er fredag og vi kan roe ned. Jeg har ordnet masse ærend denne uken, vi har jo 3 årsdag til søndag, pluss at det dukket opp det ene etter det andre som måtte ordnes i tillegg. Men nå er alt gjort, og det er en god følelse. I morgen skal jeg bare være hjemme med de små og rigge litt til bursdagsfeiringen, mens mannen skal avgårde en liten tur på jobb. Jeg ser for meg en dag helt uten stress og mas… Haha, vi får se hvordan det går ;) Men det er i hvertfall godt at jeg slipper å ut og handle mer, nå er det bare fokus på baking og pynting, og det er jo bare kos.

Denne uken har vi også fått testet ut barneidretten. Amalie syntes det var så gøy, og hun har snakket om det hver dag siden. Dette er noe vi skal gå mer på! Det var masse barn – både fra barnehagen og så noen nye fjes vi kan bli kjent med, og de løp rundt og koste seg en hel time. Amalie var så sliten når hun var ferdig, men åh, så lykkelig <3

Og så jeg har fått tidenes komplement fra Amalie; "Mamma, du er en heks". Hihi, hva sier man til sånt da?

Jo, også har vi jo vært på helsestasjonen på barselgruppe med fysioteraput. Det gikk kjempefint, og jeg hadde en veldig sterk gutt, sa hun. Da tar han etter sin søster, for hun var jo veldig tidlig ute fysisk. Det blir spennende å se videre! Jeg kan se at han har fått mye mer kontroll på kroppen sin bare de siste dagene. Nå snur han seg over på magen hele tiden, og får tak i lekene som ligger rundt han. Han er skikkelig aktiv, og kan ligge lenge i grinda og tuste alene. Han hadde også vokst godt, og veide nå ca. 6850 g og var blitt 64 cm lang.

Nå hører jeg en liten gutt som sitter nede hos pappen sin og roper etter melk, så da er det bare å løpe. Ønsker dere en fin fredagskveld!

Christian

Advertisements

3 thoughts on “TGIF

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s