Amalie 3 år

Gratulerer med dagen, jenta mi!

Min fantastiske, nydelige, glade, kosete, omsorgsfulle, tøysete, morsomme, tempramentsfulle og gode jente. Min deilige Amalie. Hver eneste dag med deg er en glede, og jeg har ikke opplevd en eneste grå morgen etter du kom til verden. Uansett hva du finner på, hvor sint du er, hvor mye du tester grensene og skriker, når det er over er det glemt. Når du kommer og stryker meg på kinnet, når du smiler og det lyser av glede i de fine, blå øynene dine, når du klemmer meg hardt og susser meg, når du hvisker » jeg elsker deg, mamma», når du kryper helt inntil om natten og legger den myke armen din rundt meg, da er jeg den lykkeligeste i verden. Så heldig jeg er som har deg!

Jeg elsker deg, Amalie.

DSC_0339.JPG

Advertisements

4 thoughts on “Amalie 3 år

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s