Giveaway – Lamaze!

Vinneren er nå trukket!

Her i huset er lekene fra Lamaze kjempepopulære! Amalie og Christian har flere av dem, og nå har vi vært så heldig å få denne søte vofsen, Push Along Puppy, fra Lamaze. Christian synes at den er så fin. Han er utrolig glad i og utforske lekene sine, så da er det spennende med noe nytt i hus. Spesielt godt likte han de knitrende ørene, de måtte han klemme masse på.

DSC_0487.JPG

DSC_0464.JPG

Push Along Puppy har hjul, så når Christian blir litt større kan han kjøre den rundt. Det følger også med en liten ball og et lite kjøttbein som man kan putte oppi og ta ut av hunden, i tillegg til masse fine farger, strukturer og lyder.

DSC_0378.JPG

Lamaze har et stor utvalg av leker for barn opp til 24 måneder, som er utviklet i et tett samarbeid mellom designere, eksperter på barns utvikling, barnepsykologer og lærere, så de på best mulig måte er tilpasset de ulike utviklingstrinnene barna går igjennom. Alle lekene er merket, så det er lett å finne hvilke leker som er aktuelle for ditt barn.

De prisvinnende lekene deres finnes i mange forskjellige prisklasser, og er så klart helt trygge for de små. Ta en titt på utvalget deres på http://www.lamaze.no!

Jeg har også vært så heldig, at jeg får lov til å dele ut en leke til en av mine lesere. Legg igjen en kommentar under innlegget her, så er du med i trekningen. Jeg trekker en heldig vinner søndag kveld! Premien er denne supersøte leoparden som lager lyd når den beveger seg.

IMG_0325.PNG

Innlegget er sponset av Lamaze

Advertisements

15 thoughts on “Giveaway – Lamaze!

  1. Elsker Lamaze sine leker! Sterke farger, lyder og lett å gripe for små barnehender. Hadde vært stas å vinne!
    Gøy å lese når du skriver om prinsen din 💙

  2. Tilbaketråkk: Giveaway | Mammamarianne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s