Den første grøten

I dag er den store dagen – Christian har fått sin første skje med grøt!

Det er fremdeles nok av melk til han, men jeg føler at han vil like å få noe som metter litt mer, og litt lengre. Derfor har jeg lenge tenkt at det var på tide å introdusere grøt, og i dag ble dagen. Han fikk en liten skje bare, og det aller meste kom rett ut igjen. Det blir spennende å se i morgen, da prøver vi med litt mer.

DSC_0678.JPG

Som jeg gjorde med Amalie, har jeg bestemt meg for å lage all maten til Christian selv. Grunnen til dette er at jeg synes at det er utrolig gøy, og da har jeg full kontroll på hva han får i seg. Så de siste dagene har jeg lest meg opp – jeg har jo glemt 90% av hva jeg gjorde da Amalie var baby. Hun begynte da heller ikke med grøt, men potetmos, men Christian føler jeg er en grøtgutt ;) Amalies første måltid kan du lese om her.

I dag laget jeg hirsegrøt til han, som er en veldig fin grøt å starte med, da hirse er veldig rikt på jern og det er glutenfritt. Grøten laget jeg av hirsekorn kjøpt på helsekosten. Jeg legger ut oppskriften i morgen, om noen andre har lyst til å prøve seg :)

DSC_0688.JPG

PS. Husk å melde deg på giveawayen min her!

Advertisements

2 thoughts on “Den første grøten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s