Kakekladd og trekning av giveaway

Da var bursdagsfeiring nummer to i boks! Amalie er strålende fornøyd, to feiringer med masse familie, kaker og gaver, kan det bli bedre? ;) Det var ei skikkelig trøtt jente som la seg i kveld, trøtt og glad.

Vi har også feiret farsdagen og Amalies mormor, som hadde bursdag for litt siden. Vi feiret med fylte horn, eplekake og sjokoladekake. Må si jeg tror bakedillen min har fått seg en liten knekk i dag. Trippel deig med horn + kakene, da var jeg passe lei til slutt og veldig glad for å komme meg vekk fra kjøkkenbenken ;)

DSC_0839.JPG

Haha, så må jeg dere se bamsesjokoladekaken som jeg laget. Den ble bare en kladd! En tredjedel av kaken hang igjen i formen… Hmm, jeg brukte silikonform, og trodde i grunnen at det bare var å vippe kaken rett ut av. Tydeligvis ikke. Noen som har peiling på hva som skjedde? Dette var første gangen jeg brukte bamseformen, og jeg hadde også litt røre oppi en annen silikonform, formet som flere små blomster, hvor det også hang helt fast. Tips tas i mot med takk! ;) Men smaken var det heldigvis ingenting å si på, tror jeg har funnet meg en ny favorittoppskrift!

DSC_0849.JPG

Og så er det på tide med trekning av giveawayen min! Jeg har trekt via random.org, og det heldige tallet ble; 1!

Linda, du er vinneren av Leoparden Percival :D

Premien kommer snart i posten til deg!

IMG_0325-0.PNG

Advertisements

3 thoughts on “Kakekladd og trekning av giveaway

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s