Helg igjen

Så var helgen her igjen! Det kjennes godt, og vi har ingen andre planer enn å kose oss masse. Uken har vært hektisk med masse jobbing for mannen, og jeg har hatt mye å ordne her hjemme. Jeg har fått unna endel, men enda er to do-listen veldig lang. Men det får bli neste uke!

I dag har jeg fått ordnet en del julegaver, og jeg har begynt å pakke inn kalendergavene til Amalie. Hehe, jeg fikk vel pakket inn nøyaktig syv, før lillegutt mente det var nok, og heller ville ha litt kos.

Midt i all julegavehandlingen fant jeg en liten, fin ting til pappaen i huset. Jeg vurderte om det skulle være julegave, men han fikk den heller i dag. Denne skal henge på soverommet, det er fine ord for en pappa å ta med seg i hverdagen <3

Ønsker dere en god helg!

DSC_0004.JPG

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

7 thoughts on “Helg igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s