Snart advent

Snart er adventstiden her, og jeg klør i fingrene etter å henge opp pakkekalender til Amalie og sette frem adventsstaken på spisebordet vårt. Nå som Amalie er blitt så stor er denne tiden ekstra fin ♥ Som vi skal kose oss! Og det at jeg er hjemme i permisjon skal utnyttes til det fulle – jeg har en del DIY-prosjekter som jeg skal prøve meg på, blant annet kalender til Amalie. I fjor han vi alle pakkene på en hamptråd, og det var jo veldig praktisk, men ikke særlig lekkert. Så i år har jeg litt større ambisjoner ;) Jeg har funnet masse fint på Pinterest, og under ser dere favorittene mine. Jeg tror jeg har bestemt meg for hva jeg skal lage, men det får bli en overraskelse til senere. Om jeg klarer det da, jeg er jo ganske ny på dette!

Har dere noen spennende DIY-prosjekter på gang?

kalender
Bilder fra Pinterest. Mappen min finner dere her. 

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

7 thoughts on “Snart advent

  1. Det er kjempekoselig å lage adventskalender. :) Hos oss bytter de små og de store på å få gave annenhver dag. De små får gaver en dag, de store neste. Det fungerte veldig fint i fjor. Jeg er snart i mål med alle gavene; noen nyttige pakker, noen leker, noe snop og noen opplevelsesgaver.
    Gleder meg til å se kalenderen du lager til Amalie. :)

  2. Så morsomt! Her har stemoren min brodert en til hver av jentene, i ekte gammel stil, og julen er for meg ganske tradisjonsrik, så jeg elsker dem! Men alt man lager selv er jo moro :)
    Har du noen tips til adventsgaver også kanskje? ;)

  3. For første gong har ungane ønska seg ferdigkalendere i år. Kjenner at det er heilt ok det også, men spørs om eg ikkje må henge opp de heimelaga kalendarane også! Tomme, men de er jo så fine som de er!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s