Tips til pakkekalender

I dag har jeg kost meg med å pakke inn gavene jeg kjøpt til Amalies pakkekalender. Det er så koselig, og jeg kjenner at julestemningen sakte, men sikkert sniker seg på. Kalenderen er langt fra ferdig, selv om jeg har fått en del av gavene på plass, resten skal jeg ordne til uken. Men det er jammen meg ikke så lett å finne på 24 spennende overraselser, så derfor tenkte jeg at det passer bra å komme med noen tips til årets kalender ;)

DSC_0148.JPG

DSC_0114.JPG

I vår kalender blir det mest småting jeg vet Amalie ønsker seg, trenger eller som vi kan bruke sammen. Spesielt synes jeg at diverse hobbysaker er greit å gi, da det er ting som det stadig trengs påfyll av. Jeg prøver å unngå for mye småleker, disse tåler ofte lite og blir bare liggende rundt og slenge, og minst mulig godteri, kun litt i helgene.

Mine pakketips:
♥ Klistremerker
♥ Perler
♥ Brett til å perle på
♥ Aktivitetsbøker
♥ Fargestifter
♥ Maling
♥ Viskelær
♥ Ballonger (en pose med morsomme ballonger kan spres ut på mange gaver)
♥ Neglelakk
♥ Tatoveringer
♥ Bakesaker for barn
♥ Smoothie
♥ Hårstrikk/pynt
♥ Truser og sokker med favorittfigurene på (kjøp en stor pakke og del opp i mange små gaver)
♥ Slim
♥ Farge og bobler til badekaret (de har mange fine figurer på apotekene)
♥ Kluter som bretter seg ut i vann
♥ Sprettball

Mine favorittbutikker å handle smågaver i:
♥ Panduro
♥ H&M
♥ TGR
♥ Søstrene Grene
♥ Toys’r us
♥ Apotek

DSC_0136.JPG

Det kan fort bli dyrt med 24 gaver, men om man passer på å kjøpe nyttige bruksting, er jo mye av det ting man før eller senere hadde kjøpt uansett. Et annet tips er å kjøpe store pakker, og så dele det opp i mange små gaver. Dette fungerer veldig fint med blant annet sokker, truser, hårpynt og diverse hobbysaker. Er man  heldig, kan man også finne mye fint på tilbud. Flere av gavene til Amalie har jeg for eksempel kjøpt da Toys´r us hadde sin årlige dag med 25% på alt, i begynnelsen av november.

Aktiviteter er en annen fin ting å bruke i kalenderen. Her har man uendelig med muligheter, det er bare fantasien som stopper deg! Jeg tenkte å pakke inn et bilde av aktiviteten, eller pakke inn noe vi trenger for å utføre den, siden Amalie er for liten til å lese selv.

Tips til aktiviteter:
♥ Bilde av bål: Tur i skogen eller nærmiljøet, og grille pølser på bål
♥ Spillbrikker: spillkveld for hele familien
♥ Pepperkakeformer: bakedag
♥ Micropopcorn: filmkveld for hele familien

Andre opplevelser: tur i svømmehallen, morsomme aktiviteter i nærområdet og juleverksted.

Håper dere fant noe nyttig her. Del gjerne med dine tips i kommentarfeltet!

DSC_0162.JPG

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

6 thoughts on “Tips til pakkekalender

  1. Mange gode tips her :) I år kjører vi felles pakkekalender her. Litt fordi Fredrik er for liten, mannen ikke gidder og lage, og jeg har også lyst på litt, hehe. Så da har vi en med litt til alle :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s