Travel dag!

Åh, nå var det godt med kveld! Denne dagen har gått i ett med besøk på helsestasjonen, lang trilletur, rydding og barneidrett. Og så har jeg prøvd å lage julekort, men det fikk jeg bare ikke til i dag, så det prosjektet er utsatt ;) Men bortsett fra det har jeg fått gjort masse fornuftig, og det kjennes så godt.

På helsestasjonen var det tid for 5-månederskontroll. Alt så helt supert ut, og han vokser og gror som bare det, han var nesten 7,5 kg tung, og 67 cm lang. Og så fikk han vaksine. Huff, stakkars lille, det er ikke bare å få en sprøyte i hvert lår. Denne gangen har han fått en etterreaksjon også, han hadde litt feber og var utilpass tidligere i kveld, men nå har han heldigvis roet seg litt og fått sovnet. Jeg krysser fingrene for en rolig natt.

Jeg har også fått handlet det siste jeg trenger for å lage opphenget til Amalies pakkekalender. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og jeg er veldig spent på hvordan det blir!

Nå skal vi kose oss med gårsdagens episode av Homeland. Håper dere også har en fin kveld!

DSC_0313.JPG

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

2 thoughts on “Travel dag!

    1. Huff ja, det er ikke noe gøy med vaksinene. Dere må ha masse lykke til, jeg skal krysse fingrene for at han slipper unna feber og verk! Her viste det seg at det ikke var vaksinen som gav Christian feber, han var rett og slett bare syk! Feberen henger i enda, og han både hoster og snører litt :/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s