Julestemning

Endelig er desember her! I år synes jeg jula kom veldig fort, de er jo bare knappe to måneder siden jeg satt i t-skjorte i solskinnet. Vanligvis har jeg julestemning i oktober, men i år har den vært helt fraværende frem til nå. Hehe, men nå har den kommet for fullt!

Vi er i full gang med å pynte huset. Her hos oss er det fram med alt av julepynt så fort vi bikker desember, det er så koselig synes jeg. Denne tida går så fort uansett, så da vil jeg gjerne ha det fremme litt. Senere i dag skal jeg finne fram juleserviset vårt også, da tenker jeg julestemningen blir komplett.

I går mekket jeg til en liten adventsstake. Den vi hadde fra før, har sett sine dager, og det var virkelig på tide med noe nytt. Resultatet ble hvite kubbelys i et hvitt trefat, med litt mose og kvister. Helt enkelt og naturlig. Jeg valgte også å droppe lillafargen, i år er det hvitt, sølv og litt rødt som gjelder her i huset ;)

Har du begynt pyntingen enda?

DSC_0282.JPG
DSC_0299.JPG

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

2 thoughts on “Julestemning

  1. Jeg hadde egentlig tenkt å bruke hele den siste november-uken på pyntinga, men så var det plutselig så mye som skjedde og mye annet jeg måtte gjøre, så det ble ikke før fredagen tror jeg. Jeg eeelsker julen og pynten. Alt blir så mye mer lunt og koselig synes jeg. Jeg liker normalt ikke rød – men desember er rød! :) Eneste jeg mangler nå er ei stor og fin adventstjerne da den lille ble skikkelig puslete her… :-/
    Fint med hjemmelaget adventstake :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s