Hjemmekos

I dag har Amalie vært hjemme, så vi har kost oss med litt DIY-prosjekter. Det er så deilig å kose oss inne nå som huset er julepyntet, og det er mørkt og kaldt ute. Sterinlysene brenner dagen lang, og hendene tar seg stadig en liten tur ned i kakeboksen (godt den er tom nå!).

De små prosjektene våre ble veldig vellykket, og jeg tenkte å lage et innlegg om fine og enkle julegaver man kan lage sammen med de små etterhvert. Må bare få alt på plass først! Og så blir jeg sprø av å ta bilder på denne tiden av året, mørket gjør at jeg aldri blir fornøyd ;) Men her ser dere i hvertfall noe av det vi har brukt.

Lager dere julegaver?

DSC_0277.JPGDSC_0287.JPG

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s