Adventskalender

Hehe, jeg må bare innrømme det, mitt forsøk på å lage oppheng til pakkekalender gikk ikke helt som planlagt, så det ble avlyst. Det endte med at jeg allierte meg med mannen, viste han noen bilder og sendte han avgårde for å handle materialer. Han og Amalie hadde seg en time i garasjen, og skrudde sammen en helt perfekt kalender! Så sprayet han den hvit og skrudde i 24 kroker, og det ble faktisk enda finere enn jeg hadde sett for meg. Takk og pris for mannen!

Nå er den endelig på plass, litt forsinket, men bedre sent enn aldri :)

Meningen var å pimpe den litt også, men formen har ikke vært helt på plass de siste dagene, så vi får se om jeg finner på noe etterhvert. Nå skal jeg i hvertfall finne senga, og krysse fingrene for at en god natts søvn gjør susen.

Ha en fin kveld, dere!

Haha, note to self: litt mindre prikker til neste år ;)
DSC_0322-0.JPG

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s