Sviskepuré

Christian har vist seg å være veldig glad i fast føde, så nå går det virkelig unna på matfronten her. Han har nå tre faste måltider, litt frukt til lunsj, middag og så grøt til kvelds. Han spiser han opp alt han får, uansett om det er noe nytt eller noe han har fått mange ganger, og det virker som han gjerne skulle hatt mer mat enn de små porsjonene han foreløpig får. Favoritten er nok kanskje grøt. Om han blir litt urolig mens han må vente i stolen sin, så viser jeg han bare grøten som er underveis, og så blir han helt stille og venter tålmodig ;)

Det siste vi har prøvd ut er sviskepuré. Det er kjempeenkelt å lage fra bunnen av, og ikke minst billig! Jeg har lagt ut oppskriften tidligere, den finner du her. Flere oppskrifter på hjemmelaget babymat finner du i kategorien Mat til de små, helt i bunnen av bloggen.

DSC_0368.JPG

DSC_0367.JPG

Nei, nå er det vel på tide å hive seg rundt før mannen og Amalie kommer hjem, og få laget litt middag. Litt senere i kveld skal vi prøve å få hengt opp noen forsinkede lyslenker på utsiden, haha, det er på virkelig på tide ;)

Ønsker dere en fin ettermiddag og kveld!

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s