Snart i mål

Snart er vi ferdige med julegavene her i huset! Det er så godt å tenke på, for vanligvis er jeg alltid sent ute, uansett hvor tidlig jeg begynner å planlegge. I dag har jeg kost med med innpakning, mens Christian har lagt ved siden og sjekket ut både papir og bånd. Jeg er veldig glad i å pakke inn gaver, så dette er noe jeg koser meg skikkelig med. Heldigvis har jeg fremdeles en liten haug som må pakkes inn.

I år har jeg kjøpt merkelapper til gavene på Etsy. At jeg ikke har oppdaget dette før! Det er så mye fint, og så enkelt å bare printe ut og klippe til merkelappene. Tipper det blir en del shopping her i fremtiden ;)

Hvordan ligger dere an med julegavene?

DSC_0422.JPG

DSC_0425.JPG

DSC_0444.JPG

DSC_0455.JPG

DSC_0458.JPG

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

6 thoughts on “Snart i mål

  1. Aaah, så lurt med etsy! Har funnet en hel haug med sånne print via Pinterest, men enda ikke fått det ut. Her er vi bare halvferdige med julegavene.. Skjønner ikke hvorfor jeg er så treg hvert bidige år! Og i år går jeg til og med hjemme :-)

    1. Jeg har lurt på det samme! Men i år ser jeg virkelig hvor lang tid det tar, jeg og Christian har vært ute på mange handleturer nå! Puh, gruer meg alt til neste år, når jeg jobber igjen. Skjønner ikke hvordan det skal gå 😝

  2. Så fine de lappene var:). Har ikke kjøpt noe fra etsy selv, men har vært innom og tittet før, og det er farlig mye fint der:).
    Her har jeg vært ferdig med gavene i flere dager. Pleier alltid å starte tidlig, det henger nok litt igjen fra årene jeg jobbet i klesbutikk. Da var det greit å være ferdig med gavene før julestyret startet på jobb:).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s