Kurio TAB

Vi har vært så heldige å få tilsendt en Kurio TAB til Amalie, og dere kan tro at hun er stolt over å ha sin egen «pad». Denne har hun alt kost seg mye med, og hun passer stadig på at den har nok strøm. Bare det å putte i laderen er stas! ;) Vi har satt opp Kurioen vår med eget prinsesstema til Amalie, og tilpasset hennes profil med de innstillingene og appene vi ønsker at hun skal ha tilgang til. Kjempegreit!

«Som en forelder har du mulighet til å sette opp mange innstillinger på Kurio TAB. Du kan eksempelvis bestemme hvor lenge barnet kan bruket nettbrettet, hvordan de kan bruke internett og hvilke applikasjoner som kan brukes.»

Det følger med 40 forhåndsinnstallerte apper, deriblant en sport- og mosjon-pakke, som inneholder fysisk utfordrende aktivitetsspill for alle aldere, og en lek- og lær-pakke, som inneholder læringsprogrammer som på en morsom måte trener barnets evner med tall, bokstaver, farger og former. Det er også fullversjoner av flere spill, så her er det noe for enhver smak. Amalies favorittapper er spillet Cut The Rope og tegneappen Magic Coloring.

Man får også med et støtbeskyttende futtural, hvor man kan velge mellom svart og rød. Det er jo alltid greit å ha, det er jo ikke til å unngå at den går i gulvet innimellom, når det er små barn som skal leke med den.

Kurioen er veldig enkelt i bruk, så det er lett å sette opp de innstillingene men ønsker for sine barn. Det tok meg maks 20 minutter å opprette Amalies profil, samt tilpasse den til våre behov. Ønsker jeg å gjøre endringer senere, er dette fort gjort. Men Kurioen er ikke bare for barn! Ønsker vi voksne å bruke den, så går vi bare over til den voksne profilen, og da fungerer Kurioen som et vanlig nettbrett. Kurio TAB er en fin julegave til hele familien ♥

Nå har også Kurio en julekonkurranse gående på Facebook hvor du kan vinne en Kurio TAB. Trykk her for å melde deg på!

Les mer om Kurio TAB her.

kurio prinsesse

tegneapp

DSC_0497

DSC_0519 DSC_0526

Innlegg sponset av Kurio.

Advertisements

6 thoughts on “Kurio TAB

 1. Så smart! :) Syns ikke iPad er så veldig barnevennlig egentlig, sånn til at de skal ha sin egen liksom. Nå er det en stund til min baby kommer til å ha sånne ting, men håper ting er mer tilrettelagt da :)

 2. Hos oss fikk storerbror Kurio til sin 5 års dag. Hverken vi eller han var særlig fornøyd. Batterilevetiden ble raskt sårlig, det var tregt/hakket mye og grafikken var ikke samenlignbar med f.eks. ipad. Derfor fikk han sitt eget samsung nettbrett med barneoppsett til 6 års dagen sin ( vi kom over et på tilbud til 999,-), og det nettbrettet elsker han!

  Nå prøver vi å la tvillingene bruke Kurio brettet, men de foretrekker storebror sitt samsung nettbrett eller pappa sin ipad….

  Håper dere slipper å blir skuffet, de kan jo ha kommet med forbedringer siden vårt kom hus…

  1. Oj, så kjedelig at dere fikk så dårlig erfaring med den! Her har den fungert fint så langt, men jeg ser også at den ikke når opp til feks iPad, som vi også har, på grafikk og batteritid. Men tenker at ipaden er jo også en del dyrere, så da er det jo naturlig at den har en del fordeler :)

 3. Så morsomt å få teste da. Her låner M min iPhone når vi trenger å kjøpe oss fri litt, siden ingen av oss har pad. Vi vurderte etter i sommer å kjøpe en egen pad til henne, men vi konkluderte at den kom til å bli brukt mye mer enn vi ønsket, og siden hun stort sett leker seg så godt alene – så ville vi «mistet» henne til den digitale interaktive verdenen.. Og det ønsker vi ikke, iallefall ikke i en alder av bare 2 :-) men ser absolutt ikke bare de negative sidene ved en slik. Tror nok de kan lære masse også. Pluss at mor får mobilen i fred.

  1. Amalie er heldigvis ikke så veldig opptatt av å spille, så her er det bare innimellom den blir brukt. Og så ser hun film og barnetv på den om morraen når vi ikke orker å stå opp ;) da er den god å ha :) men synes nok de er litt små til egen pad enda, vi hadde nok ikke brukt penger på det selv foreløpig, da hadde det heller vært til hele familien ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s