Den første tannen!

I ettermiddag oppdaget jeg en bittebitte liten, hvit flekk i Christian munn. Jeg måtte inn og kjenne litt med fingeren for å være sikker, og det var ikke tvil, det var noe hardt og skarpt der. Den første tannen! Jeg har hatt mistake om at det har vært tenner på gang en stund nå, for han har ikke vært seg selv. Amalie slet endel med tennene, så jeg kjente igjen tegnene på lillegutt ganske raskt. Jeg har faktisk gruet meg litt til dette, men så langt ser det ikke ut som at han er fullt så plaget som Amalie var. På Amalie poppet tennene ut i ett sett, og hun fikk bare bittelitt fri mellom hver tann. Jeg husker jeg priset meg lykkelig da hun var ferdig med den perioden! Jeg håper virkelig det skal gå litt lettere denne gangen. Nå er jeg spent på å se hvordan han blir når tannplagene gir seg for denne gangen, vil han gå tilbake til de gode søvnrutinene sine? Jeg håper det!

Ellers har vi hatt en koslig dag her hjemme. Amalie tok fri fra barnehagen i dag, så vi har laget riskaker og begynt litt på julegaver til besteforeldre og oldeforeldre. Skulle gjerne ha vist dere, tror det blir knallfint, men det må nok vente til etter jul, siden det er fare for at samtlige besteforeldre titter innom her ;)

Nå har mannen tatt seg en liten tur på julebord, jeg har ryddet huset og satt over en brøddeig så mannen kan få med seg litt god niste på jobb i morgen. Nå skal jeg prøve å slappe av litt, og nyte roen, men jeg kjenner at det blir litt vanskelig i dag, jeg har så mye jeg skulle gjort av ting og tang, og små prosjekter som aldri blir ferdige, men jeg får ikke roet meg til å begynne med noe :/ Jeg får vel bare rigge meg til å begynne i en ende :)

God fredagskveld!

DSC_0019.JPG

DSC_0045.JPG

DSC_0060.JPG

DSC_0069.JPG

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

4 thoughts on “Den første tannen!

 1. Så søte de risbollene blir, men slike former <3 Aldri tenkt over at de også kan lages i figurer og former, så takk for ideen.

  Slitsomt med tenner når de kommer, men veldig godt når det er på plass. (Så langt man ikke ammer lenger)

 2. Gratulerer med tann i hus :) Så gøy!
  Je har vært skikkelig dårlig på pynting og laging denne adventen, hehe. Får ikke gjort så mye med liten baby :-p Får ta igjen neste år :)
  Så søte risbollene var!

  1. Takk 😄

   Hehe, jeg husker den første jula som mamma, da Amalie bare var to måneder snaut. Jeg fikk ikke gjort en ting! ☺️ Christian er heldigvis veeelig tålmodig, så i år føler jeg at jeg har fått gjort veldig mye 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s