Aprikospuré og en liten oppdatering

Oj, som dagene flyr! Det har ikke gått helt opp for meg at det faktisk bare er en uke til jul, og det forklarer kanskje også manglen på julestemning. Håper virkelig at den dukker på snart! Kanskje den dukker opp i morgen når jeg skal pakke inn de siste julegavene! For vi er heldigvis helt ferdig med all gaveshoppingen nå, og jeg må si at jeg har fått stillet shoppingbehovet mitt for mange måneder fremover. Det er deilig å ha alt i boks!

Hvordan ligger dere an?

DSC_0112.JPG

Og så tenke jeg å dele oppskriften på aprikospuré med dere. Det er jo en slager blant de små, og Christian fikk smake for første gang tidligere denne uken. Det falt virkelig i smak! Heldigvis laget jeg en stor porsjon og fylte opp fryseren så vi har for en god stund <3

Som det meste av babymat er det veldig lett å lage, og prisen per porsjon er minimal, faktisk bare en brøkdel av hva det koster å kjøpe ferdig på glass i butikken.

Oppskriften er som følger:
Du trenger en pose aprikoser og litt vann.

La aprikosene ligge bløt i vann en liten stund. Koke dem så møre i ca 10 min, før du kjører dem i stavmikseren til en glatt puré. Tilsett kokevann til du har fått ønsket konsistens.

Nam nam! :)

DSC_0132.JPG

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s