Et nytt år nærmer seg

I morgen er det nyttårsaften allerede, og et nytt år venter oss. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg! Et helt år med dager som skal fylles, på godt og vondt. I fjor på denne tiden var det mye spennende på gang, en liten baby lå i magen min og mannen holdt på å starte sitt eget tømrerfirma. Nå er vi plutselig her, ett år senere. Denne gangen går vi det nye året i møte uten noen spennende fremtidsplaner, annet enn å prøve å gjøre det beste ut av hver dag, kose oss sammen og nyte hvert sekund <3

I morgen blir siste dag med julepyntet hus her hos oss. På 1. nyttårsdag pleier vi å renske huset for alt som har med jul å gjøre. Jeg kjenner allerede nå at det skal bli litt godt, selv om det er utrolig koselig med juletre, lys i vinduene og små nisser rundt forbi. Men det skal også bli godt å komme tilbake til hverdagen og rutinene våre. Det tror jeg vi vil ha godt av alle sammen. Men først gleder jeg meg til nyttårsfeiring! :D

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/38a/34647278/files/2014/12/dsc_0300.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/38a/34647278/files/2014/12/dsc_0257-0.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/38a/34647278/files/2014/12/dsc_0263.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/38a/34647278/files/2014/12/dsc_0266.jpg

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

6 thoughts on “Et nytt år nærmer seg

  1. Jeg elsker julepynten og slikt, men merker selv det skal bli godt å bli kvitt julen også. Få tilbake rutiner og på leiligheten i normal standar igjen. (letter for guttungen å leke når det ikek står et tre i veien :P )

  2. Her kom jula seint i hus i år, men før mandag er nok jula pakket bort. Det er godt å ha klargjort huset for hverdag igjen når barnehage, skole, jobb og fritidsaktiviteter starter opp igjen.
    Ønsker dere en riktig fin nyttårsfeiring i morgen. :) Gleder meg til flere koselige innlegg fra deg i det nye året! :)

  3. Ja, det er kos med jul og julepynt. Men det er også godt å pakke den bort når det nye året begynner, blir litt symbolsk på en måte, rydde bort det som har vært for å være klar for det som kommer.

    Godt nytt år til deg og dine!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s