Velkommen 2015!

Godt nytt år!

Hadde dere en fin feiring? Det hadde vi! Her hadde vi en veldig rolig feiring, med litt familie på middag. Vi hadde besøk av min søster og mannens bror med sine familier. Ungene storkoste seg, og lekte fint sammen hele kvelden, kun avbrutt av et par omganger med raketter. Først var vi ute i syv-tiden, og så et par timer senere. Første gangen syntes Amalie det var kjempestas, mens senere på kvelden ble det litt skummelt, så da måtte vi gå inn. Ikke like gøy når man er så trøtt! Husker hun reagerte på samme måten i fjor også, så vi må prøve å huske på det til neste feiring, så vi kan få skutt opp litt flere raketter tidligere.

Gjestene dro hjem etter at vi hadde sendt opp de siste rakettene sammen med barna, og Amalie var i seng litt over halv ti. Hun sovnet som en stein, trøtt og fornøyd med dagen. Jeg og mannen fikk sett en film, før vi også kapitulerte rundt midnatt. Vi rakk akkurat å få sett litt raketter ut av soveromsvinduet før vi sloknet. Haha, jeg må bare si det, jeg blir rett og slett dårlig av å legge meg så sent. Jeg føler meg skikkelig fyllesyk om jeg får for lite søvn, så jeg prøver alltid å få lagt meg tidlig. Men jeg tenkte at jeg fikk gjøre et unntak i går da, det var jo tross alt nyttårsaften ;)

Kameraet mitt har fått seg en skikkelig hvilepause denne julen, så her kommer litt flere mobilbilder.

Vår nyttårsaften!
/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/38a/34647278/files/2015/01/img_6579.jpg

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

3 thoughts on “Velkommen 2015!

  1. Godt nyttår til deg også :)
    Her var det også ganske rolig! Vi var hos naboene som har en på 1.5 og en på 2 uker, og så var søsteren og mannen hennes der også (og hun var gravid), så ikke full fest akkurat, hehe. Men veldig koselig :) Og egentlig akkurat det vi trengte. Vi var så nærme hjemme (vi bor jo i rekkehus) og at vi la Fredrik hjemme, og gikk bare bort dit med babycall. Men vi trengte ikke å gå hjem, rundt 12 våknet han litt og så seg rundt og sovnet igjen :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s