Christian 6 måneder

I romjulen ble Christian 6 måneder gammel! ♥

Lille gutten min, som har blitt så stor. Et halvt år allerede! Og det merkes virkelig, den siste tiden har det skjedd masse. Han har blitt så sterk, og nå kommer han seg avgårde på egenhånd også. Han åler seg rundt, og hver dag er han ute på nye ekspedisjoner i stuen. Så mye som skal oppdages, og undersøkes! Det er jo så herlig å se på, det lille fjeset som blir så forundret over alt det rare han finner ♥

Han har også fått sine to første tenner, noe som har ført til at søvnen hans har blitt veldig forstyrret. Han har alltid sovet veldig godt og funnet søvnen fint selv, men nå ble alt dette snudd på hodet. For å få sove måtte han trilles på dagen og ammes på kvelden, og han våknet også mye oftere på natten. Etter noen uker slapp heldigvis tannplagene taket, men da ble han syk. Han var i skikkelig dårlig form, og hadde endel feber. Og så kom julen med alt som skjedde, men nå begynner vi heldigvis å finne tilbake til de gamle søvnvanene.

Ellers er han fortsatt en glad, tålmodig og rolig gutt, selv om han også vet å si i fra hvis det skulle være noe. Spesielt hvis han begynner å bli sulten! Han er veldig glad i maten sin, og spiser som bare det. Så langt har han likt alt han fått servert, men frukt er nok favoritten. Han blir så glad når han ser babyfeederen, at han spreller alt han kan, der han sitter i stolen sin og venter ;) Han drikker også mye morsmelk enda, men i det siste har han begynt å klemme litt med tennene når han begynner å bli mett, så det er ikke så veldig festlig… Krysser fingrene for at det kun er en periode!

Noe annet jeg håper kun er for en periode, er all eksemen han har fått den siste måneden. Det popper stadig opp nye små, røde områder på kroppen hans, spesielt ryggen og magen. Heldigvis er det ikke noe som ser ut til å plage han foreløpig. Til torsdag skal vi på 6-måneders kontroll, så da får jeg høre hva legen sier. Åh, jeg som trodde at han skulle slippe unna eksemet, men den gang ei :/

Christians favoritter: Utforske stuen, å få frukt i babyfeederen
Ikke så gøy: Å sove, å ligge på stellebordet
Kallenavn: Listian, baby
Lengde og vekt: Her er jeg ganske usikker, siden det er veldig lenge siden vi sjekket sist, men vi skal på helsestasjonen til torsdag og ta målene.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/38a/34647278/files/2015/01/dsc_0416.jpg

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

4 thoughts on “Christian 6 måneder

  1. Så blid en gutt 😍 :)
    Morsomt med all utvikling synes jeg, men her har tennene plaget leeenge! De to nedi kom «over (ei litt urolig) natta» mens oppi har det vært store kuler i flere uker, og det er tydelig vondt!!
    Vi var nok bortskjemte med storesøster som ikke var noe plaget.. Vondt å se de små når det blir så mye ubehag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s