En plagsom lillebror ♥

Her om dagen ble Amalie skikkelig frustrert. «MAMMA! MAAAAAMMA!» Jeg kan høre panikken i stemmen hennes. «Christian tar lekene mine!» Amalie har rigget seg til midt på stuegulvet, omringet av leker. Hun og dukken skal ha piknik. Et par meter unna har en liten gutt har fått øye på masse spennende saker, og åler seg bortover så fort han kan. Dette må sjekkes ut! Til sin søsters store fortvilelse. «MAAAMMA!»

Hehe, hva skal man gjøre? Jeg prøvde å forklare, og tror kanskje hun forstod, men det er ikke lett å plutselig måtte dele alle lekene sine med en liten gutt som roter i alt man har ordnet til. Den første lille «søskenkrangelen». En av hundrevis som vil komme de neste årene. Jeg kommer til å trekke disse ordene tilbake en gang i fremtiden, men akkurat nå gleder jeg meg! ♥

2015/01/dsc_09111.jpg

2015/01/dsc_09041.jpg

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s