Avtrykk i trolldeig

I dag har jeg endelig fått tatt hånd- og fotavtrykk av Christian! Jeg har tenkt på dette så utrolig lenge, så nå kan jeg endelig krysse det av listen. Jeg brukte blå trolldeig, farget med konditorfarge, og pyntet med små hjerter rundt. Søtt og fint, og så matcher det avtrykkene til Amalie som jeg tok tidligere i høst :D De kan du se her.

2015/01/dsc_1057.jpg

2015/01/dsc_0271-0.jpg

2015/01/dsc_0259-0.jpg

Klokken har ikke rundet ti engang, men jeg kjenner at det er på tide å komme seg i seng snart. Christian har begynt å turne en halvtime, tre kvarter hver natt i firetiden. Hehe, det er jo bare så utrolig unødvendig! Men husker Amalie også turnet mye i perioder, så jeg trøster meg med at plutselig så er det over igjen. Enn så lenge er det bare å gjøre det beste ut av det, og sørge for å få lagt seg tidlig. Natta! :)

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

2 thoughts on “Avtrykk i trolldeig

  1. Se der ja :) gikk det bra med stekingen denne gangen, eller måtte den steke i timesvis?
    Natteturning er unødvendig ja, haha! Bank i bordet for at vi ikke har hatt mye av det altså! Hadde endelig begynt å få tilbake kveldene våre vi nå, før storungen bestemte seg for å «turne» litt hun også…. Herlighet! ;)

    1. Hehe, den stekte ganske lenge denne gangen også :)
      Ja, er det ikke den ene, så er den vel den andre ;) I dag morges har vi hatt to turnekopper i senga siden 4-5 tiden, wææ altså! Hehe, vi kommer til å være en gjeng med trøtte folk i dag! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s