Tøffen

Denne karen her altså! Som han kan sjarmere meg i senk ❤️

2015/01/dsc_1090.jpg

Men nå har han blitt syk stakkars, fått skikkelig grov hoste og han er ekkel i halsen. Jeg får så vondt! Skulle ønske jeg kunne ta over alt det vonde for mine små, men det skulle vel gjerne alle foreldre ønske :)

Og sjekk sokkene hans da! Mitt første strikkeprosjekt som ble til noe brukenes. Haha, endelig fikk jeg til noe! Det er en stund siden jeg laget disse, og jeg har strikket litt forskjellig siden. Så deilig når en endelig er i gang, og ser at en klarer mer og mer. Nå holder jeg på med en Acne-genser i deilig, grått garn. Målet er å få den ferdig i løpet av januar. Spennende! :D

Noen andre som strikker?

2015/01/dsc_1101.jpg

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

3 thoughts on “Tøffen

  1. Stakkars lille! Mini fikk hoste her etter jula også! Heldigvis over nå, og bankibordet, nå er vi alle nesten 100 %!
    SÅ fine sokker! De så kjempegode ut, ser ut til at de sitter godt på foten også? Jeg kan strikke jeg også, men etter jeg ble gravid med P har jeg ikke strikket stort. Holdt på med en oslo-anorakk til store, men den er sikkert for liten til noen av dem… hehe. Heklebasillen tok over! Men har du oppskrift på sokkene kanskje? :)
    God bedring til lille :*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s