Julestemning i januar

Her laver snøen ned i dag, endelig har vi fått godt med snø her i sør også. I hvertfall for en liten stund. Tror de har meldt regn allerede i neste uke, så vi må skyndte oss å nyte den! Det er så fint ute nå, det får meg til å savne julen skikkelig. Selv om det var hektiske dager, så var det så koselig. Det jeg savner aller mest var de lange frokostene våre, mens det brant godt i ovnen og stuen var lyst opp av stearinlys ♥ Jeg gleder meg til jul igjen allerede, hehe :)

2015/01/dsc_0481-0.jpg

Som vanlig for tiden, er jeg stuptrøtt allerede. Nå har både Amalie og Christian fått det for seg at det er helt topp å våkne tidlig. Begge to er lysvåkne og kravler rundt i senga vår når klokken så vidt har rundet fem. Christian er så fascinert av nattbordlampa mi, så han gjør alt han kan for å komme bort til den, og jeg gjør alt jeg kan for å holde han borte. Om jeg skulle finne på å lukke øynene mine litt for lenge, så er han der med engang. Gjett om jeg er lei av å få den i huet! :)

I kveld kjenner jeg at det trengs litt sukker, selv om det egentlig ikke er lov midt i uken. Men hey, men ingen regel uten unntak ;)

Ha en fin kveld, dere!

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

One thought on “Julestemning i januar

  1. Å, så koselig! Jeg vil også ha masse snø og gjerne jul :-)

    Ikke fullt så koselig med barn som er våkne kl 5 kanskje. Har fått en liten morgenfugl i hus jeg også og det passer meg veldig dårlig!

    Håper du får sove godt i natt, frem til kl 5 ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s