Vil du stemme på meg?

Oj, jeg er blitt nominert til Årets Mammablogger 2014!

Mammanett.no skal kåre årets beste mamma- og pappablogg, og jeg er så heldig å være en av de nominerte, blandt 64 superflotte mammabloggere. Jeg har ikke så veldig store forhåpninger om å nå til topps, for disse andre mammaene er jo veldig flinke, men om noen noen av dere har lyst til å stemme på meg, så blir jeg helt utrolig glad! Og så kan du vinne masse fint, alle som stemmer er nemlig med i trekningen av et gavekort hos Barnas Huspå 2500,-, et halvt års forbruk av bleier og assortert utvalg av babypleieprodukter fraLibero og kaffetrakteren Wilfa Svart Presisjon til en verdi av kr 2999,-. Det kan jo være kjekt å ha.

Vil du stemme på meg på meg så sender du mblogg40 til 2012.
Det koster 3 kr per melding, og du kan stemme akkurat så mange ganger du bare vil ;)

Du kan lese mer om konkurransen her!

40_instagram

Advertisements

8 thoughts on “Vil du stemme på meg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s