1 årsdag

I dag har vi feiret min lille nevø, Nicolai, som blir 1 år om et par dager. Jeg synes akkurat at han ble født, og nå har han blitt så stor ♥ Det er akkurat 5 måneder mellom han og Christian, så her tenker jeg at vi har et radarpar i årene som kommer. De var allerede i gang i dag, de koste seg masse sammen på gulvet, og Nikolai var veldig nysgjerrig på sin lille fetter som var på besøk. Så koselig!

Her kommer et lite bilderas av dagen vår:

2015/01/dsc_0138.jpg

2015/01/dsc_0150.jpg

2015/01/dsc_0197.jpg

2015/01/dsc_0111.jpg

2015/01/dsc_0106.jpg

Som dere ser på bildet, så har Christian blitt så flink til å krabbe. Det løsnet skikkelig i dag, og han suste avgårde. Nå må jeg virkelig sjekke huset for farlig saker, så han kan få ferdes trygt her hjemme.

Ellers så har strikkepinnene mine gått varme her i helgen. I morgen skal jeg legge siste hånd på en Hello Kitty-lue til Amalie, og Acne-genseren min begynner å få en del lengde nå. Jeg har også kjøpt litt stoff i helgen, så nå skal jeg børste støv av symaskinen også. Det blir spennende!

Har dere hatt en fin helg?

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

2 thoughts on “1 årsdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s