Eple- og pæremos

Jeg har en liten gutt som spiser som en hest for tiden. For en appetitt! Men det er ikke så rart da, så mye som han skal vokse og utvikle seg fremover. For å holde tritt med han, må jeg stadig fylle på med ny mat i fryseren, og i dag var det eple- og pæremos på menyen. Det synes han er så godt! Jeg tror virkelig jeg må få kjøpt meg flere bokser til å fryse ned i, så jeg kan lage enda større porsjoner. Det blir jo tomt på 1-2-3. Kanskje jeg skal kjøpe noen flere av disse boksene som jeg kjøpte da Amalie var baby, de har jeg vært veldig fornøyd med!

 

Eple- og pæremos

♥ Skrelte epler og pærer.

Kutt eplene og pærene i mindre biter og kok dem møre i litt vann, ca. 10 minutter. Mos til ønsket konsistens. Kokevannet kan brukes til å tynne ut mosen om du ønsker det, eller fryses ned og brukes som saft eller for å sette litt smak på grøten. Nam!

eple og pæremos


Nå skal jeg prøve å bli ferdig med Hello Kitty-luen til Amalie. Jeg har bare ørene igjen, men jeg klarer ikke å få dem pene. Jeg har fått noen tips via strikkesiden på facebook, så håper det kan hjelpe på saken. Gleder meg til å vise dere!

Ha en fin kveld, gode dere!

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

4 thoughts on “Eple- og pæremos

  1. Så flott at du lager hjemmelaget babymat. :) Blir gøy å se lua når den blir ferdig. Har ei lita frøken her som også er glad i Hello Kitty. ;)
    God uke til deg! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s