Hello there

Hei du! Vi skal nok bli gode venner ♥ 

2015/01/dsc_0245.jpg

Mannen overrasket meg med bursdagsgave på forskudd i dag! Endelig kan jeg pakke vekk min meget godt brukte og sprukne iPhone 4s, og si hei til denne nydelige saken. Som jeg gleder meg til å ta denne i bruk, og ikke minst teste ut kameraet. Det blir en del mobilbilder av de små i løpet av noen dager. Hihi, den gamle mobilen var proppfull, så der måtte jeg stadig slette ting om jeg skulle filme en liten snutt. Så godt det skal bli å slippe det!

2015/01/dsc_0250.jpg

I dag har det vært en helt nydelig dag her, så fint at vårstemningen kommer krypende. Å, så godt det er når man kan kjenne solstrålene varme igjen! Vi måtte ut en tur, og trillet oss en liten tur i feltet her vi bor, sammen med en god venninne og hennes lille jente. Christian har flyttet over i sportsdelen på vogna og han trives mye bedre der ser jeg. Jeg var litt bekymret for hvordan det skulle gå for sovingen, men han sovner vel så greit i denne som i bagen. Og så får han se så mye mer. Det liker han! ♥

2015/01/dsc_0219.jpg

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

2 thoughts on “Hello there

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s