Hjemmelaget vaskemiddel

Jeg synes det er så stas med alt som kan lages fra bunnen av, så da var det jo naturlig at jeg måtte prøve å lage mitt eget vaskemiddel. Det er en stund siden jeg laget min første dose for å teste det ut, og det har blitt mange flere siden. Det kan absolutt anbefales, og da har du et vaskemiddel som er 100% naturlig og helt fritt for giftstoffer. Perfekt når det er små barn i huset!

Det er gjort på 1-2-3, og prisen er heller ikke noe å snakke om. Alt du trenger er skall fra sitrusfrukter og eddik. Dette blandes sammen, og skal stå noen dager slik at eddiken trekker til seg sitrusduften. Så helles det over på en sprayflaske, og så synes jeg det er greit å tynne det ut med litt vann. Vips, så har du laget ditt helt eget vaskemiddel!

Vaskemiddelet er antibaktrielt og fjerner vondt lukt, og det kan brukes på de fleste overflater, men vær litt forsiktig på fliser. Jeg har hørt at det kan skade fugene. Med engang du vasker kan lukten av eddik være litt sterk, men den forsvinner fort. Jeg har aldri kjent eddiklukt her i huset etter at jeg er ferdig med å vaske.

Denne gangen har jeg valgt å lage av sitron, jeg synes det gir en så frisk og god duft. Og så tar det seg jammen meg fint ut på benken også ;)

2015/01/dsc_1201.jpg

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s