Christian 7 måneder

Lille gutten min, han blir så stor! Den siste måneden har det skjedd så mye. Han har gått fra åling til krabbing og til å stå oppreist, alt dette bare på noen få uker. Ting går virkelig unna i full fart her for tiden, og han må voktes med falkeblikk, for nå er det mye spennende å finne på her hjemme. Det blir litt knall og fall, for å si det sånn ;) Og noe av det mest spennende av vet er oppvaskmaskinen. Åpner jeg den, så kommer han i full fart, hehe.

Appetitten er også helt i hundre for tiden. Alle måltidene er doblet, og han spiser og spiser og spiser. Tipper han kommer til å skyte i været i snart ;) Han sover også godt for tiden, og trives godt i vogna, selv om vi har byttet til sportsdelen. Og så er han så blid og glad, en skikkelig lattermild godgutt ♥

Christians favoritter: Rote gjennom alle bladene og avisene under stuebordet, utforske oppvaskmaskinen og opp og stå
Ikke så gøy: Å skifte bleie. Han blir så sinna!
Kallenavn: Listian, baby, tøysegutt
Lengde og vekt: Rundt 8 kg, lengden er jeg litt usikker på. Jeg fant heller ikke helsekortet i farta, så det får vi hoppe over denne gangen.

IMG_0359

«Jeg tar meg en liten tur jeg» ♥
DSC_0460

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

7 thoughts on “Christian 7 måneder

  1. Herlig liten gutt altså!! Skjønner forresten ikke helt hva det er med barn og oppvaskmaskina ;-) Men jeg bruker det for det det er verdt jeg da. Spesielt når jeg må lage middag, så bare åpner jeg døra, så står hun der og kikker. Hehe.
    Her er heller ikke bleieskift så moro. Vil helst stå på stellebordet. Eller sitte og se seg selv i speilet. Frøken fjong.

    1. Ja, han gjør det, men de små er jo så forskjellige! Både han og søsteren har vært ganske tidlig ute med alt, men det er like normalt at de er større før de kommer seg opp. Ville ikke tenkt på det, plutselig farter han rundt som bare det ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s