Hello Kitty-lue

Endelig ble jeg ferdig! Planen var å få strikket denne ferdig i begynnelsen av uken, men jeg har styrt så med å få ørene fine, at det drøyde veldig ut. Jeg er fremdeles ikke fornøyd, men gav opp til slutt. Nå ble den som den ble. Resten av luen luen synes jeg ble ganske OK, til min første lue å være ;) Amalie har ikke sett den med ørene på enda, så nå er jeg spent på reaksjonen hennes. Jeg vet hun har ventet veldig ♥

Oppskriften finner du her. Luen er ganske lettstrikket, selv for nybegynnere. Det som jeg brukte tid på var å få broderingen og ørene fine. Skal jeg strikke en ny versjon senere, kommer jeg til å alliere meg med en ekspert, så jeg blir helt fornøyd ;)

DSC_0668

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

5 thoughts on “Hello Kitty-lue

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s