Hele familien på aketur

I dag har hele den lille familien vår vært ute på tur med vogn og akebrett i det deilig vinterværet. Akebrettet har lagt gjemt på loftet på garasjen helt frem til nå, så det var virkelig på tide at vi fikk det frem. Jeg og Amalie rant et par turer, men jeg er blitt så utrolig nervøs med alderen, at det var like godt at mannen tok over. Jeg bare bremser, og det er jo ikke noe moro ;) Haha!

Og dere, Amalie ble superfornøyd med lua si! Hun har gått med den i hele dag ❤️

Flere som har blitt mer nervøse med alderen?

DSC_0498

DSC_0516

DSC_0559

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

4 thoughts on “Hele familien på aketur

  1. Haha, her om dagen akte jeg med kidsa i barnehagen (de 19 stykkene som jeg er så heldig å låne og øve meg på hver dag frem til min tid en gang kommer og jeg blir mamma *hvorerdrømmeprinsen*. Jeg merker at jeg er litt mer pysete på akrebrett nå enn hva jeg var før, Men søren heller, jeg satt på akebrett med 3 barn foran meg og 5 barn bak (vi har akematter) og det gikk shcviiiinfort..jeg hylte og ungene trodde de skulle dø av latter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s