Nye soverutiner?

I dag har lillegutt sovet så godt! Vanligvis holder han seg til 30 minutter i vogna hver andre time, men i dag har han tatt seg tre lurer på halvannen time hver. Noe så deilig! Det er helt utrolig hvor mye man plutselig kan få gjort, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg har vært så effektiv som i dag. Jeg har fått vasket, baket både brød og foccaciabrød og tilbragt en del tid bak symaskinen (resultatet får dere se i morgen, om dere ikke følger med på Instagram da, der ligger det allerede ute :)). Nå krysser jeg alt jeg har for at dette er det nye sovemønsteret hans! :D

Han har forresten sluttet å turne midt på natta. Nå våkner han heller klokken fem, og innen han skal sove igjen, har vi stått opp for lenge siden uansett. Men faktisk så synes jeg det er bedre, enn å være våken en lang periode midt på natta, det er bare så tustelig. Vel, nå er det virkelig på tide at jeg også kommer meg i seng, om jeg skal klare å få opp øynene i morgen tidlig. Natta!

Se på denne sjarmøren da! Det gjør ikke noe å våkne grytidlig, så lenge man blir møtt av dette glade fjeset ♥
DSC_0950

DSC_0957

Hehe, viktig å hvile seg litt også ;)
DSC_0970

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

4 thoughts on “Nye soverutiner?

  1. Jeg har hatt bare halvtimes-barn jeg, så vet godt hva du snakker om! Pernille har slått til med et par tretimers, noen flere totimers, og faktisk en del timesdupper også. Det er såå godt! I løpet av en halvtime får man faktisk ikke gjort stort, men en hel time – oh my!! Haha :) for ikke å snakke om to timer, det er i de jeg får gjort mest! (Under de få tretimersene har jeg bare gått å venta på at hun skulle våkne ;))

  2. Stella er også glad i disse halvtimene hver andre time. Blir litt smågal! Men jeg husker det var sånn med Max også. Håper det snur her snart og. Det er ikke bare at jeg skulle gjort noe, men hun er jo aldri helt uthvilt og ganske grinete…

    1. Ja, jeg ser Christian virker mye mer uthvilt nå som han sover lengre. Og så rekker vi å kose oss mye mer når han er våken, for da har jeg rukket å gjøre unna alt det kjedelig mens han sover :) Det er deilig! Håper det hjelper seg hos dere også snart :)

      God helg! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s