Tørket støv av symaskinen

God kveld!

Jeg fikk aldri kommet meg til å blogge i går. Lovte jo å vise dere hva jeg hadde sydd, men nå jeg endelig skulle sette meg ned, så var jeg så tung i hodet at det enste jeg orket var å krype under nærmeste pledd. Dagen i dag har heldigvis vært mye bedre! :)

Det er mange år siden jeg kjøpte symaskinen min, men det er først nå jeg har fått sydd noe fornuftig. Det var virkelig på tide! Mitt første prosjekt ble en lue til Amalie. Hehe, snart har hun en lue for hver anledning ;)

DSC_0723

DSC_0742

For en liten stund siden var jeg og Amalie på Stoff og Stil. De hadde så mye fint! Amalie valgte selv stoffet til luen sin, og så kjøpte vi matchende til Christian. Han må jo også få en lue! Jeg sitter og funderer litt på hva jeg skal bruke resten av stoffet til. Kanskje jeg skal prøve med på en liten bukse til Christian og en shorts til Amalie? Tips tas i mot med takk! :D

DSC_0746

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

9 thoughts on “Tørket støv av symaskinen

  1. Så fink du er :) Jeg har så lyst å ha tid til å lage ting! Jeg får jo ikke gjort noen ting nesten, hehe. Men så er jeg vant til veeldig mye fritid.
    Spennende å se hva du lager :) Kjempefint!

    1. Så koselig at du synes det :):) Det meste blir gjort på kveldstid når de små har lagt seg, i stedet for tv-titting, som jeg pleide å bruke tiden på tidligere ;)

      God helg! :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s