Sykdom i huset

Huff og huff, de siste dagene har vi hatt sykdom her i huset. Natt til mandag kastet Amalie opp flere ganger, og i går fikk Christian feber. Han har ikke vært i form i dag heller, og tidligere i dag oppdaget jeg at det er en ny tann på vei ut. Håper den snart går igjennom, så han slipper å plages mer med det! Jeg og mannen har sluppet unna så langt, krysser fingrene for at det fortsetter slik!

Og så har jeg hatt bursdag! På mandag ble jeg 31 år. I år har dagen glidd forbi i stillhet, men til neste år må jeg nok trå til med litt feiring igjen. Det er jo veldig koselig å invitere til middag og kake når man først har bursdag. Men jeg fikk jo kost meg masse med mine to små og mannen, så jeg hadde en veldig fin dag ♥

Hihi, sjekk de to på bildet her da. Her er Amalie i full gang med å vise Christian hvordan han skal bruke hammeren sin. Ååå, så skjønne! Mon tro om noen av dem skal gå i fotsporene til sin far og bli tømrer? ♥

DSC_0945

DSC_1025

DSC_0975

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

5 thoughts on “Sykdom i huset

 1. Så herlig bilde av de to sammen! Priceless! <3
  Kjedelig med sykdom altså! Her fikk mini ei tann forrige, og nå er vi jammen på'n igjen!! Men håper det går fort over denne gangen! Nå har hun slitt lenge med alt for korte pauser imellom stakkar :-(
  Og gratulerer så mye me dagen din som var :-)

  1. De tennene altså! Her har endelig den ene fortannen oppe brutt igjennom, så nå venter vi på den andre. Lillegutt er IKKE fornøyd ;) Men han tar det veldig fint, stakkars. Har det gitt seg hos dere?

   Tusen takk! :D

   1. Å nei, så kjedelig! Vi har hatt det alle mann her også. Eller… jeg tror Christian også har hatt det, men litt usikker på om det bare var tennene ;) Nå håper jeg bare at vi kan styre klar av influensaen. Men det var visst mange barn som var hjemme med det i bhg til Amalie i dag, så vi får se… Krysser i hvertfall alt av fingrer! :):)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s