Husmortips: fjerne tusj

Her om dagen satt Amalie og tusjet litt, og klarte å få et par streker utenfor arket sitt og rett på bordet. Vanligvis har hun duk under når hun tusjer, men denne gangen hadde jeg latt henne tusje i vei. Hoho, det måtte jo gå som det gikk! Det var frem med kluten, og jeg skrubbet i vei med diverse såper jeg fant i skapet, men ingenting hjalp. Etter et rask googlesøk kom jeg over et tips om å bruke hårspray. Vi testet det med engang, og det funket som bare det. Jeg måtte spraye og tørke av to-tre ganger, men da forsvant omtrent alle spor av tusjen. Bordet var beiset, så bittelitt av fargen hang igjen, men hadde det vært en hard, glatt flate tror jeg nok absolutt all farge ville gått vekk.

Så dette var altså mitt lille husmortips i dag. Det er jo greit å vite, regner med at det er flere som får tusjproblemer før eller senere ;)

Hoho, forferdelig dårlige bilder og veldig gammelt bord, men her ser dere før og etter. Hmm, ser jammen meg ut som Amalie har tegnet et lite fjes ;)
DSC_1135

DSC_1142

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

3 thoughts on “Husmortips: fjerne tusj

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s