Pause

Mannen jobber overtid, Amalie har krøllet seg sammen i sofaen mens hun ser på smurfene og baby sover søtt i vognen sin. Da er det pausetid for mor! Raskt som bare det varmet jeg et par kanelsnurrer fra fryseren og laget meg en kopp med deilig presskannekaffe, før jeg løp og hentet mobilen og krøllet meg sammen i den nye stolen vår, klar for å oppdatere meg på bloggverden. Jeg rakk akkurat å lese to blogginnlegg, spise opp kanelsnurren og drikke halve koppen min med kaffe, før ei lita jente kom og pausen var over ♥

Selv om de ikke varer lenge, så er disse pausene så gode! Plutselig har jeg all verdens tålmodighet igjen, og jeg er mer enn klar for å gå løs på tårn med oppvask og skittentøy, og hva enn det måtte være.

Hva gjør du når du plutselig har litt ledig tid?

DSC_1151

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

4 thoughts on “Pause

  1. hm,godt spørsmål. plutselig ledig tid? føler dagene går i ett.jobb eller ei. så de ledige timene føler jeg kommer på kvelden når jeg finner frem strikketøy og serie på netflix :-p.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s