Småstrikk: siklesmekke

Et av mine aller første strikkeprosjekter var denne søte siklesmekken til Christian. Den er veldig enkel å strikke, og ikke minst rask, noe som alltid er en fordel når man ikke har strikket så mye enda. Planen har vært å strikke flere av disse, men så langt har jeg ikke kommet enda, først må jeg bli ferdig med noen av de andre prosjektene jeg holder på med, og det tar sin tid! Jeg trodde jeg endelig kunne begynne på ermene på Acnegenseren min nå, men så oppdaget jeg at den var 10 cm for kort… Puh, det var virkelig godt at jeg oppdaget det nå, og ikke senere! :)

Har du noen prosjekter på gang?

Oppskrift på siklesmekken finner du her!

DSC_0420

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

3 thoughts on “Småstrikk: siklesmekke

 1. Jeg tror jammen jeg vil prøve å strikke et par av disse smekkene og gi dem til de miste nevøene mine (tvillinger på 9 måneder). Jeg holder på å strikke ørevarmere til Andreas. Han har selv valgt ut garn, så han får røde ørevarmere.

  Så søt bie Amalie var. :) Her var det karneval i barnehagen for en drøy uke siden. Kaisa var prinsesse og Andreas var fotballspiller (Liverpool). ;)

  God søndag! :)

  1. Ja, de er veldig fine gaver! :)

   Så fint med røde ørevarmere! Tror jeg må strikke det til Amalie også :) tipper hun vil ha grønne, det er hennes favorittfarge 😊

   Ønsker dere også en god søndag! 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s