Influensa

Ååh, da har influensaen kommet hit. Amalie er så syk stakkars, hun har lagt i nesten hele dag. Vanligvis kan man nesten ikke se at jenta er syk, men denne gangen er hun helt utslått. Det gjør så vondt i mammahjertet! Enn så lenge er resten av oss friske, men jeg tviler på at det varer veldig lenge :/

Til tross for sykdom har vi hatt en fin og rolig søndag. Jeg fikk morgenen for meg selv, siden alle sov. Christian la seg i vogna for sin første lur klokken syv, og våknet samtidig med mannen og Amalie halv ti. Det var godt for mor! Jeg koste meg med opptak av Bloggerne og Pretty Woman, mens jeg strikket litt. Mannen har bestilt Kvikk Lunsj-lue for mange uker siden, og jeg var ikke kommet lenger enn å legge opp maskene, så det var godt å få kommet i gang. Det er jo egentlig en lue som er ganske rask å strikke!

Har dere hatt en fin helg?

Et lite mobilbilde av gladgutten ♥IMG_7244

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

6 thoughts on “Influensa

  1. Godt med alenetid på morgenen :) her kjørte jeg M i barnehagen mens de to andre sov, og de sov enda da jeg kom hjem. Så da rakk jeg en halvtime med husarbeid før Pernille skulle opp. Gull verdt :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s