Pasienten

Jeg har en liten pasient. Hun er så søt og god, selv om hun er febervarm og har liten matlyst. Men formen er heldigvis blitt bedre enn den var, og selv om det ikke var mye, så fikk hun i seg litt mat i dag. Hun fikk til og med herjet litt rundt her inne. Kanskje hun er feberfri i morgen?

DSC_1261-0

Haha, tidligere i dag måtte jeg le. Jeg og Amalie ringte mannen for å høre om han kunne gå innom butikken på vei hjem, og da vi spurte Amalie om hva hun ville ha, kom svaret kontant; popcorn, godteri og sjokolade. Haha, hun vet i hvertfall hva hun vil. Ønsket hennes ble så klart innfridd, litt godt må til når man har hatt feber i snart fire døgn ♥

DSC_1279-0

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

15 thoughts on “Pasienten

  1. Klart hun må få popcorn og godteri og sjokolade :) Stakkars, men da er hun sikkert på bedringens vei, godt tegn! Takk for hyggelige kommentarer hos meg. Jeg gleder meg til å lese mer fra den koselige bloggen din :)

  2. Og hvordan har så pasienten det i dag? :-)
    Her er det også fri meny når det er sykdom. Det er sikkert ikke politisk korrekt, men jeg tenker at det er bedre at de får i seg noe enn ingenting når de er syke. Kan litt popcorn få fart på matlysta igjen, så kjør på :-)
    Fortsatt god bedring!

    1. Pasienten har det litt bedre :) Feberen er stort sett borte, men hun har begynt å hoste veldig på kvelden og natta, så hun er mye våken :/ og matlysten er fremdeles fraværende, så det har blitt noen porsjoner med popcorn i dag også ;) jeg tenker også at det er bedre med det, enn ingenting :)

    1. Takk! :):) Ja, det må til! :) synes litt synd på henne :/ nå har i hvertfall feberen gitt seg, men nå har hun begynt å hoste veldig på natta. Å, nå må det gi seg altså!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s