Lørdag i farta

Endelig var helgen her, og jammen meg så er den snart over igjen allerede. Tiden flyr så fort, og jeg prøver så godt jeg kan å gripe dagene mens de suser forbi i full fart. Noen ganger klarer jeg det, andre ganger ikke. Jeg tror ikke jeg er den eneste som føler det slik, og det er jo absolutt ingenting man kan gjøre med det, annet enn å henge med så godt man kan og fokusere på alle de små, fine tingene som minner lages av


Tidligere i dag tok med meg begge barna til Arendal for å hente en bukse som jeg har ventet på siden jul. Endelig kom den! Og siden vi hadde det så greit på Sørlandssenteret i går, tenkte jeg at det ville sikkert gå kjempefint i dag også. Haha, for å si det sånn; Amalie hadde tatt på seg løpeskoene i dag! Hoho, det ble inn og ut så fort som overhodet mulig. Jeg rakk å bli rimelig varm i trøya av å holde øye med henne, mens jeg skulle betale og få med meg lillegutt, poser, jakke og sherrocks som Amalie hadde tatt av seg midt i butikken. Det ble litt kaos, og betjeningen fikk seg nok en liten latter av en stresset mamma og ei veldig glad lita jente som suste rundt i full fart :) Hun er i hvertfall frisk igjen og godt er det

I går fikk jeg en fin bursdagsgave og en liten blomst litt på etterskudd. Utrolig koselig, og denne passet perfekt i vinduskarmen på kjøkkenet. Fortsatt god helg, alle sammen! 

lørdag

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

One thought on “Lørdag i farta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s