Dørskilt

Etter å ha bodd i huset vårt i snart 4 og et halvt år, har vi endelig fått hengt opp et dørskilt som viser hvem som bor her. Hoho, det var virkelig på tide! Det ble så koselig, og se på den herlige lille poten da, så skjønt! For det er jo klart at Tara også skal være med på dørskiltet ♥

Dørskiltet er håndlaget av flinke Renate som driver Drømmestedet. Hun er kjempegod på skilt, og lager også de søteste telysholderne i betong, som dere ser på bildet under. Er de ikke fine? For å se flere av dørskiltene hennes kan dere ta en titt på facebooksiden hennes, den finner du her. Og trykk gjerne liker! :D

Dørskilt fra Drømmestedet
DSC_1413

10422026_820582607977924_7821658492721083796_n

// I samarbeid med Drømmestedet

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

8 thoughts on “Dørskilt

  1. Det var et veldig fint dørskilt!
    Jeg ønsker meg så innmari et dørskilt jeg også. Men vi må nok vente til vi har malt huset i den fargen det skal være (ikke rødt som nå), og finne litt noe som passer til «stilen». Men dette var veldig fint :)

      1. Vi tenker lyst. Kjæresten vil ha klassisk hvit. Men jeg er redd det blir for hvitt? Så jeg kunne tenkt meg noe hvit/lys grå eller noe. Eventuelt hvit/lys grå med grå/mørkere grå på karmene. Ikke bare bare å bli enig :)

      2. Hehe, nei kjenner til det der ;) jeg er veldig glad i både hvitt og grått, så det blir nok veldig fint uansett hva dere går for :) Her hadde vi tenkt å ha helt hvitt hus, men gikk for eggehvitt, og det er jeg veldig glad for. Nabohusene som er helt hvite er mye mer «skrikende» enn vårt :) skal dere male i år?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s