Christian 8 måneder

Min lille gutt vokser og gror, og han har allerede blitt 8 måneder. Som tiden flyr! Han blir så stor, og han er så god. For en deilig, liten guttebass vi har fått ♥

Den siste tiden har han vokst masse, og blitt kjempelang. Han har vokst ut av nesten alle buksene sine, så nå må jeg snart ut på handletur. Han er alt oppe i størrelse 80, noe Amalie ikke var før hun var rundt 1 år. Det er i grunnen litt rart for det skiller bare en halv kilo og et par centimeter på dem. Hm, av og til føler jeg at guttetøyet er mye mindre i størrelsen enn jentetøyet.

Den siste tiden har det vært litt mye for lillegutt. Først var han plaget av tenner, forrige uke fikk han fire stykker! Jeg er overrasket over hvor lite vi egentlig merket til det, han var litt urolig og hadde dårlig matlyst, men ellers var alt som normalt og han var i godt humør. Nå er heldigvis tannplagene over, men i stedet for har han fått influensaen til Amalie. Han har hatt høy feber siden lørdag, og jeg synes så synd på han, han er virkelig ikke i form. I kveld har han virket litt piggere, så jeg håper at han er på bedringens vei nå.

Det er mye fart i han og han krabber fortere enn lynet selv. Han er overalt! Han står også mye, og han begynner å bli ganske stødig nå. Han går litt med støtte, noe han synes er veldig gøy. Ellers er han veldig flink til å leke for seg selv, han kan sitte og tuste lenge med lekene sine. Og så har han fått seg en liten favorittleke som han alltid har i hånden for tiden. Det er en liten krokodillesak som Amalie fikk i julekalenderen sin i forfjor. Morsomt at han er blitt så glad i den! Og akkurat nå er den faktisk borte vekk… Tror vi må ha leteaksjon i morgen tidlig ;)

Christians favoritter: Amalies krokodille, gå med støtte, rote i oppvaskmaskinen og Glade Jul. Den sangen er som magi på han!
Ikke så gøy: Å ta på tøy!
Kallenavn: Guttebass, bassen
Lengde og vekt: Vi var akkurat på helsestasjonen, så i dag har jeg nøyaktige mål; han er 70.5 cm lang og veier 8220 g.

Ser du krokodillen? Klart den måtte være med når han skulle ha luren sin i går. Og jeg måtte være med. Stakkars lille febergutten fikk ikke sove alene ♥

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

2 thoughts on “Christian 8 måneder

  1. Stakkar lille Christian! Og foreldrene ! :) Eg synes hvertfall litt synd på meg også når barna er syke hehe, noe de har vert her også nå. Vår kristian hadde feber forrige uke, nå er han bare forkjøla heldigvis. Flinke gutt du har da, syntes det var litt skummelt å tenke på at det gjerne bare er 3 måneder til vår Kristian får fart på seg her. Føler meg ikkje helt klar for det hehe… Men ja de vokser SÅ fort ! Her brukes allerede noe i størrelse 80, og han er bare 5 måneder, Men så er han ganske tjukk da !! :)
    Fortsatt god bedring til den herlige guttebassen :)

    1. Ja, absolutt lov å synes synd på oss selv også, når barna er syke ;) og nå er vi i gang med runde to på omgangssyken, så nå kjenner jeg at det begynner å bli nok.. Håper vi snart er ferdig med sykdom for lang, lang tid nå :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s