Vi er feberfri!

Som overskriften sier – i dag har vi alle vært feberfri! Christian er bittelitt pjusk enda, men ellers helt fin i formen. Det er så godt! Nå krysser jeg alt jeg har for at jeg og mannen ikke er smittet, slik at vi kan komme tilbake til normalen og ikke minst gode søvnrutiner. I skrivende stund ligger Christian og sover i vognen i gangen, etter at vi forgjeves har prøvd å legge han i senga si. Det var ikke snakk om at han ville roe seg, uansett amming og byssing. Han var bare en liten sprellekopp ♥ 

Men tidligere i dag var han i strålende humør, vi fikk lekt og kost oss masse sammen, og jeg fikk endelig tatt noen nye bilder av han. Jeg tror ikke jeg har fanget han med speilrefleksen på flere uker! Han synes heldigvis det bare er gøy å bli tatt bilde av, og likte god å vise frem hvor flink han er til å gå (med støtte) til mammas kamera. Og så stolt han blir, når han stabber avgårde. Hele gutten stråler når han snur seg mot meg, for å se om jeg ser han. Smelt! 

Nå skal jeg prøve å lirke med meg lillegutt opp i sengen uten at han våkner for mye ;) Natta!

DSC_1437  DSC_1458

DSC_1483

Advertisements

2 thoughts on “Vi er feberfri!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s