Give away – avsluttet 

Hei alle dere fine som titter innom bloggen min! I dag har jeg en liten give away til dere, i samarbeid med Pimpim Designs :D Om dere ikke har hørt om Pimpim Designs før, så kan jeg fortelle dere at hun lager masse fint, blant annet kjempesøte smokkesnorer, navneklosser og nøkkelringer. Ta en titt her! Jeg har så lyst på de navneklossene til Christians rom etterhvert, det tror jeg hadde blitt knallfint!

Men over til give awayen… Vi skal gi bort en valgfri smokkesnor til en heldig leser! 

For å delta legger du igjen en kommentar på dette innlegget, hvor du forteller meg hvor mange lodd du tar. Som du ser under, så er det mulig å få tre lodd hver. Jeg trekker en vinner søndag 15. mars. Lykke til! :D

1 lodd: legg igjen kommentar under dette innlegget
1 lodd: lik Pimpimdesigns og mammamarianne på Instagram
1 lodd: lik Pimpim Designs og Mamma Marianne på facebook

Husk å legge igjen e-mailadressen, så jeg får kontaktet deg om du vinner.

Ps: Har du ingen små som trenger en smokkesnor, så er jo dette en veldig fin gave! :)

giveaway

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

20 thoughts on “Give away – avsluttet 

 1. Åh disse er kjempe skjønne,
  og så hendige ;)
  Så da vil jeg gjerne ha 2 lodd,
  Har desverre ikke instagram ennå,
  Må vist gjøre noe med det ! ;)
  Ha en fin fin torsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s