Urolige kvelder

De siste ukene har vi vært plaget med sykdom, og det har satt sine spor. Lillegutts kveldsrutiner har ramlet helt bort. Han bruker lang tid på å sovne, han våkner flere ganger i løpet av kvelden, og bruker igjen lang tid på å sovne, om han sovner i det hele tatt. Og jeg skjønner han godt, det er ikke mange dagene siden han hadde over 40 i feber, så det er klart han trenger masse ekstra kos i disse dager ♥ Men jeg kjenner jeg begynner å bli litt tussete i hodet. Dagene og kveldene har gått i ett lenge nå, og jeg savner det lille pusterommet jeg har sammen med mannen etter barna har lagt seg. Bare å få roet seg litt og få hodet på plass igjen, slik at mammabatteriene blir fulladet og klare til nye utfordringer.

Jeg trøster meg med at dette bare er en bitteliten periode i det store og hele, og at om et par uker så er dette historie. For vi kan umulig kan få mer sykdom nå! Men det trodde jeg også før de ringte fra barnehagen i går, og jeg måtte hente Amalie som hadde fått en ny omgang med omgangssyken. Hun er heldigvis mye bedre nå, stakkars lille, og er vi heldige så slipper Christian unna denne runden. Men dere, nå har han jammen meg sovet et par timer i strekk! Hihi, det hjelper visst å klage litt ;)

Har dere hatt mye sykdom i vinter?

Følg meg gjerne på Facebook!

Advertisements

6 thoughts on “Urolige kvelder

  1. De få kveldstimene er så utrolig hellig for meg også! Må ha litt tid alene etter en hel dag som mamma. For som du sier, mammabatteriene må lades :) håper dere er på riktig spor nå.

  2. Vi har knapt hatt sykdom i vinter. Det minker veldig på det når barna blir eldre, heldigvis. Som du sier, det er for en periode. Men du all verden så umenneskelig slitsomt det er når det står på. Jeg har de årene friskt i minnet… Sender gode tanker deres vei :) :) ha en fin helg

    1. Tusen takk for gode tanker! Ting har heldigvis roet seg her nå, og Christian sover ganske godt igjen :) Og så godt å høre at det minker med alderen! :)

      Ønsker deg en fin uke videre! :)

  3. Huff, jeg føler med dere. Vi hadde en periode på over 3 mndr med to ørebetennelser, omgangssyke og forkjølelse, i høst/vinter. Brukte flere uker på å få på plass rutiner igjen.Frustrerende og slitsomt for store og små. Man vil jo så gjerne at de små skal slippe å ha det så vondt :(

    1. Oj, det hørtes voldsomt ut! Det er ikke greit når det står på, og vondt og se på de små ja! :/ krysser fingene for at vi alle holder oss friske i lang, lang tid fremover :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s