Ta meg tid

Hei alle sammen! Har dere hatt en fin helg?

Her har vi vært friske i noen dager, så vi har benyttet muligheten til å kose oss masse. Vi har vært litt ute på vift, sett litt familie og i ettermiddag hadde jeg og Amalie en lang tur i skogen og på lekeplassen. Det er ikke så ofte jeg og Amalie får alenetid nå om dagen, så det var utrolig godt å bare være oss to litt. Det tror jeg vi begge syntes, og ikke minst trengte ♥ Selv om hun ikke har sagt noe, så har jeg merket at hun gjerne skulle hatt litt mer tid med meg, og det er ingenting jeg heller vil, så de neste ukene har jeg merket med «mamma og Amalie-uker». Det gleder jeg meg til! Og et annet pluss er jo at Christian får masse pappatid, og det synes han er så gøy. Han begynner å bli en skikkelig pappagutt!

Jeg har tenkt litt rundt dette den siste tiden, og jeg har kommet frem til at jeg vil sette meg et mål for denne våren. Målet mitt er at jeg skal bli flinkere til å ta meg tid. Jeg skal alltid bare det og det, og det er alltid masse ting som skulle ha vært gjort, men det er jo ikke de tingene som betyr noe når alt kommer til alt. Jeg er så redd for at jeg en dag skal se tilbake på denne tiden, og innse at jeg sløste vekk dyrbar tid som jeg kunne ha brukt sammen med barna mine. Selv om jeg føler jeg har vært flink til å ta meg tid, er det litt vanskeligere nå som vi har to barn. De er bare små en gang og vi får aldri denne tiden igjen, og jeg tror at disse årene vi har nå, er de årene som jeg vil se tilbake på som de absolutt beste i livet mitt. Den slitsomme og hektiske, men å så fantastiske småbarnstiden! 

Mitt mål for tiden fremover er å ta meg mye mer tid til barna mine. Jeg skal legge vekk mobil og husarbeid, og ta meg masse tid. Til alle de små tingene. Til å bare være sammen. Til å leke. Til å kose. Til å oppdage og utforske. 

Er du flink til å ta deg tid?Advertisements

7 thoughts on “Ta meg tid

 1. Mye sant i det du skriver her, «plutselig» går dagene, ukene, månedene før du får sukk for deg. Er så fort gjort å si «skal bare» før alt det andre som egentlig betyr noe.
  Er ikke så veldig flink til å ta meg tid selv, men etter jeg ble mamma er det absolutt noe som skal fokuseres på! :)
  Håper du får en fin dag :)

   1. Føler selv det akkurat var jul! Fikk min sønn på julaften, nå er han 2,5 mnd allerede! hvor har tiden blitt av? hehe :D

 2. Så fint, var nok kjempe stas for Amalie å få litt mammatid, og omvendt :)
  Ja mye sant i det du skriver her. Vi må vel alle bli flinkere til å ta oss tid.
  Men var ei fin helg her ja, hvor me faktisk tok oss tid til bare å være sammen :)
  Men det blir desverre lite tid bare med 4 åringen. Men prøver alltid å få god tid
  i leggingen hvertfall, slik at der er tid til å lese, synge og prate litt !
  Synes det er viktig å få til en slik liten stund en gang til dagen hvertfall !
  Skal ofte ikke så mye til :)
  Ha ei fin ny uke !

  1. Leggetid er min favorittid! :) jeg legger gjerne begge ungene om tiden strekker til, og bruker lang tid. Når jeg og Amalie kryper sammen under dyna, får vi så gode samtaler og deler mange hemmeligheter. Det er godt det! :)

   Ønsker dere en fin uke :)

 3. Jeg har tenkt som deg jeg også! Det er alltid noe man «skal bare». Og jeg har til og med latt middagen stå på bordet helt til begge barna har lagt seg, spesielt hvis jeg er alene på kveldene. Da er det faktisk bedre å bare legge seg på gulvet med barna. Mobilen har jeg også blitt flinkere til å legge bort.
  Det er dramatisk å tenke det, men hva om plutselig noe skulle skje noen av oss… Da vil jeg ikke sitte å angre på at jeg alltid «måtte» ha mobilen i nærheten osv. Det er så viktig med denne tiden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s